Yrityspalvelu Balanssi

Kuinka olen tässä pisteessä?

Ulkopuolisen silmin tämä voi vaikuttaa hyvin helpolta ja suoraviivaiselta, mutta se mitä näkyy on vain 10% siitä, mitä olen joutunut tekemään kaiken näkyvän eteen. Osaatko kuvitella jäävuoren, josta näkyy vain huippu muille ja suurin osa vuoresta on veden alla piilossa? Tuo kuvaa hyvin sitä tilannetta missä suurin osa tehdystä työstä on piilossa.
Tämä matka ei ole ollut suinkaan helppo eikä suoraviivainen.
Välillä kadotin suunnan enkä tiennyt mihin olen matkalla tai mihin kannattaa mennä. Arki itsessään toi mukanaan omat jekkunsa koronasta puhumattakaan. Siinä tilanteessa ei auttanut muu kuin pysähtyminen. Kyseleminen. Kuulosteleminen.
 
Aloin rakentamaan uudestaan omaa työtäni nyt eri lähtökohdista kuin ennen. Pohdin mm. mitä asioita arvostin, mitä halusin korostaa, mitkä asiat ovat minulle tärkeitä, mihin omat tiedot ja taidot riittävät ja onko minulle tulevaisuutta? Kysymykset vaihtelivat suuresti ja liikuttivat mielenmaisemaani. Prosessi oli syvä, kyseenalaistava, paljastava, pelottava mutta myös palkitseva.
 
Opiskelin itsenäisesti digitaalista maailmaa; bloggaamista, videoiden kuvaamista ja editointia, kuvien käsittelyä, uusia sosiaalisen median kanavia, sähköpostimarkkinointia, podcastien tekoa ja äänen muokkaamista ja paljon muuta. Digitaalinen maailma on valtava paikka missä voi tehdä ja opiskella mitä vain. Varmaan sanomattakin on selvää että tuohon kaikkeen tuli välillä melkoinen ähky. Vapaa päivät sekä omien voimavarojen tunnistaminen olivatkin tärkeässä roolissa kaiken tasapainoilussa. Edelleen tämä työ jatkuu. Uupuminen ei ole vaihtoehto mutta sen olemassaolo on mahdollinen jos ei pidä varaansa.

 

Toivon että tiemme kohtaisivat tulevaisuudessa. Haluan auttaa sinua etenemään omalla matkallasi kohti niitä unelmia ja tavoitteita joita sinulla on. Tule mukaan facebookiin tai instagramiin jossa voisimme verkostoitua ja tutustua lähemmin

 

Yrityspalvelu Balanssi