Hei, tämä tarina kertoo minusta- tavallisesta tallaajasta ja pienen kaupungin tytöstä, joka monen mutkan ja väännön kautta opiskeli kotisivujen suunnittelua.

Lukion jälkeen tieni vei ammattikorkeakouluun opiskelemaan teknillisiä aineita. Valmistuin tuotantotalouden insinööriksi ja suoraan koulun penkiltä siirryin liiketalouden ihmeelliseen ja stressaavaan maailmaan tehden projektipäällikön töitä. Työ oli rankkaa ja vei aikansa palautua.  Niiltä sijoiltani jouduin tutustumaan myös työttömän arkeen, sillä samoihin aikoihin iski taantuma.
Se näkyi vähäisinä avoimina työpaikkoina ja kun jotakin paikkaa haki, siihen oli moninkertainen määrä hakijoita. Meneillään oli siis työnantajan markkinat. Kaikki tuo oli niin outoa kun oli koko elämänsä ajan tehnyt aina töitä, kesät/talvet ja sitten yhtäkkiä ei ollenkaan. Niistä hetkistä selvisin uteliaan luonteeni ja positiivisen asenteeni avulla. Kouluttauduin uudelleen ja uudelleen ja tässä sitä ollaan.

Mitä tulee tähän hetkeen, haluan aidosti auttaa sinua digitaalistuvassa maailmassa, sillä yhä enemmän internetiä käytetään  tietojen etsintään.  Ehkä teet jopa itse niin. Kelkasta ei kannata pudota siksi ettet ymmärrä kotisivujen päälle mitään tai ettet ymmärtäisi digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia oman menestyksen kannalta.
Näkyvyys kannattaa aina ,vaikka tuloksia ei heti saisikaan. Eihän mitään rakenneta päivässä vaan se vaatii kärsivällisyyttä ja oikeanlaista vaalimista ( positiivisia ajatuksia, uskoa, rohkeutta ja luottamusta että kaikki menee sinun parhaaksesi).  Sanotaan, että jos ongelmat tai seinä nousee jatkuvasti vastaan, on syytä tarkastella tilannetta. Itse olen havahtunut tähän monta kertaa ja aina olen ohjautunut koputtamaan oikeaa ovea.
Tämä on minun polkuni jossa toivon että tiemme kohtaisivat.
Ohjaan sinut lempeästi mutta kärsivällisesti digitaaliviidakon halki kohti omaa tehtävääsi ja menestystä siinä.
Todennäköisesti joudut myös itse tekemään siinä osasi, mutta mitäpä et haluaisi tehdä menestyksesi vuoksi.
Tulet kokemaan  uusien asioiden opettelua ja iloa siitä että olet osa tätä kaikkea.
Älä siis epäröi ottaa minuun yhteyttä. Olen täällä sinua varten