Verkkosivut eivät ole vain sivut internetissä vaan virtuaalinen käyntikorttisi verkossa sekä paljon muuta.

 

  Ne ovat yksi väylä tarjota tietoa asiakkaallesi. Voit nimittäin laittaa kotisivuillesi niin paljon tietoa yrityksestäsi ja sinusta kuin haluat. Tämä pesee mennen tullen paperiset käyntikortit tai lehtimainokset.
  Kotisivut ovat auki 24/7 ja vaikka sinä sulkisit liikkeesi oven työpäivän jälkeen, niin kotisivusi ovat auki asiakkaalle silloin kun se hänelle sopii.
  Kotisivut ovat asiakasystävälliset, sillä ne eivät ”pakko myy” kenellekään. Asiakas on sivuilla niin kauan kuin hänellä on jokin tarve tai mielenkiinto.

 

 

Verkkosivuja voi tehdä kuka vain, niin minä kuin sinäkin. Jotta verkkosivut tarjoavat asiakkaallesi tarpeeksi tietoa, ammattitaidonnäytteen ja sen fiiliksen että sinä olet juuri se henkilö jonka hän tarvitsee, nämä asiat on hyvä laittaa esille tyylillä verkkosivuillesi. Tämä vaatii monesti perehtyneisyyttä asioihin, luovaa näkökulmaa ja asiakkaan saappaaseen astumista. Haluathan tehdä vaikutuksen sellaiseenkin asiakkaaseen joka saapuu kivijalkamyymälääsi?
Digitaalisessa maailmassa tieto vanhenee todella nopeasti. Vuoden takainen tietoa voi olla jo päivityksen tarpeessa ja siks myös sinun on oltava ajanhermoilla mikäli aiot tehdä itse verkkosivut. Sivustojen alustoihin tulee usein päivitettävää ja näistä päivityksistä pitää olla kartalla jotta tietosi ja sivusi pysyy turvallisena.
Mikäli haluat että ammattilainen tekee kaiken teknisen työn puolestasi, olet päätynyt juuri oikealle sivulle. Annetun materiaalin pohjalta teen sinulle verkkosivut joissa otan huomioon sinun toiveesi mutta myös asiakkaasi näkökulman. Jokaiseen verkkosivuun jonka teen kuuluu hakukoneoptimointi. Verkkosivut jotka ovat internetissä mutta eivät näy muille, ovat aikalailla yhtä tyhjän kanssa. Tästä hyvä vertaus on se, että sinulla olisi paperisia käyntikortteja olemassa mutta et jaa niitä kenellekään. Korostan tätä asiaa koska ihmiset etsivät tänä päivänä tietoa hakukoneista ja sinun näkymisesi siellä on todella oleellista myynnin kannalta.

Tekemäni kotisivut sisältävät seuraat asiat


Word Press- julkaisujärjestelmä
Monipuolinen alusta yrityksesi sivuiksi

Tyylikäs ulkoasu
Toiveittesi mukaisesti.
Kävijätilasto
Mitä olisi sivu ilman kävijätilastoa, jotta tiedät saavuttavatko sivusi kohderyhmäsi.
Sisällön tuotanto
Jos et tiedä mitä sivuille voisi laittaa, autan sinua tekstin tuottamisessa.

Responsiivisuus
Sivusto skaalautuu käytettävän näytön koon mukaan.
Löydettävyys hakukoneissa
Sivusto toteutetaan aina niin, että näyt myös hakukoneissa.

Toteutan sinulle kotisivut

  sinua kuunnellen

  Ideaasi toteuttaen niin,

  että saat sinun näköisesi sivut.

 Olen myös jatkossa apuna ja tukena

Kysy rohkeasti tarjoustani, niin räätälöidään sinulle sinun tarpeisiisi sopiva paketti.