Myynnin ehto on jatkuva esillä olo asiakkaille

posted in: markkinointi 0
Ajatellaan että olet yrittäjä joka myy palveluita ja tuotteita.
Sinulla on kivijalkamyymälä joka sijaitsee keskuskadulta poikkeavalla tiellä, eikä siis näy keskuskadulle jota kaikki paikkakunnan ihmiset käyttävät.
Mikä on ensimmäinen haaste mikä tulee vastaan kun haluat saada aikaiseksi myyntiä?
Ensimmäinen haaste on saada ihmisiä astumaan liikkeeseesi ja poikkeamaan sivukadulle siltä pääkadulta jossa he normaalisti kulkevat. Työ ei ole missään nimessä helppo sillä se pitäisi saada tehtyä kerta toisensa jälkeen, jotta siitä tulee rutiinia niin sinulle kuin asiakkaille ja asiakkaille jää mieleen oma osoitteesi.
Työ vaatii lisänäkyvyyttä ja tunnettavuuden lisäämistä paikallisille ihmisille.
Tämä onkin toinen haasteesi. Millä keinoin haluat näkyä katukuvassa ja ihmisten mielissä? Millä tavalla voit lisätä omaa ja yrityksesi tunnettavuutta näille ihmisille? Entä ketkä ovat ne kohderyhmäsi ihmiset joille suuntaat nämä toimenpiteet?
Kolmas haasteesi on saada tehtyä näistä asioista jatkuvia, jotta myös myyntiä ja tuloa syntyy jatkuvasti.
Ei riitä että kerran puolessa vuodessa markkinoi yritystään paikallisessa lehdessä tai silloin tällöin päivittää facebookia vaan jatkuvuuden ja muistissa pysymisen vuoksi työtä on tehtävä jatkuvasti, koko ajan.

 

Jos haluat tietää lisää näistä edellä mainituista asioista, niin ota minuun yhteyttä niin kerron lisää palvelustani miten saat näkyvyyttä yrityksellesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *