Markkinointi

Miksi markkinointi olisi tärkeää yrittäjälle?

posted in: markkinointi 0

Tätä varmasti moni yrittäjä miettii tälläkin hetkellä.

Eikö jo riitä että on itse kouluttautunut uusien palveluiden tuottajaksi tai ottanut uusia tuotteita myyntiin. Eihän siinä markkinointia tarvita?

Vastaukseni tuohon on että ei toki, jos asiakkaasi ovat selvännäkijöitä ja osaavat lukea ajatuksesi näistä uusista jutuista joita olet hankkinut yritykseesi.

Jos totta puhutaan, niin en usko että olet ainut joka noita tuotteita ja palveluita alueellasi myy. Muutoin sinulla olisi mahtavat markkinat edessäsi pioneerinä lanseerata näitä tuotteitasi. Valitettavasti silloinkin joutuisit miettimään markkinointia monelta kantilta, kuten kenelle markkinoit, mihin tarkoitukseen, miten sinut ja tuotteesi löydetään eli missä kanavissa ja milloin jne.

 

 

Myyntiä, myyntiä, myyntiä

 

Kukapa ei euroja tililleen haluaisi? Ne eivät kuitenkaan tupsahda sinne automaattisesti, vaan jonkun on täytynyt ostaa sinulta jotain.

Jotta tällainen ostotapahtuma syntyy, on asiakkaalla täytynyt olla tiedossa se, mitä sinä myyt. Tätä ennen on tapahtunut tuotteiden markkinointia. Asiakas on saanut tietää mitä sinulta saa ja hän on tullut sitä sinulta ostamaan = Markkinointia kohderyhmälle. Asiakas on tyytyväinen saamaansa tuotteeseen ja kehuu sitä ohimennen omalle lähipiirilleen = Puskaradio (markkinointia). Tätä tilannetta ei kuitenkaan olisi tapahtunut ilman sinun panostasi markkinointiin. Koska panostit markkinointiin sait tuloksia.

Markkinointi kannattaa aina, sillä se on väylä ihmisten mieliin ja tietoisuuteen. Tänä päivänä meille yrittäjille on annettu loistavia jopa ilmaisia työvälineitä sen toteuttamiseen. Kysymys kuuluukin, haluatko sinä käyttää tämän tilaisuuden hyväksi? Mikäli haluat, ilmoittaudu mukaan yrityksen stepit näkyville – työpajaan, jossa käymme läpi mm. markkinoinnin tärkeyttä ja välineitä joita sinä voit käyttää omassa yrityksessäsi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.10.2019.
Tässä sinulle linkki tapahtumaan jossa on enemmän tietoa työpajasta:
https://www.facebook.com/events/494286564723812/?active_tab=about

 

 

Kuva Gerd Altmann Pixabaystä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *