Kun on aikaa..

posted in: opiskelu 0

...tulee miettineeksi kaikenlaista.

Itsellä asiat ovat pyörineet oman yrityksen ympärillä ja tietysti äitiyden koska se on osa tätä hetkeä. Viime tilinpäätös osoitti että vielä ei toiminta kannata kokoaikaisuutta. Näitä töitä olenkin tehnyt sivutoimisesti ja tunnustellen miltä itsestä tuntuu ja onko palvelulle ollut kysyntää. Töistä olen tykännyt valtavasti ja ainoat ongelmat ovat olleet ajan ja asiakkaiden puute. Molemmat aikamoisia ongelmia kun puhutaan jatkuvuudesta.

Jokin siinä kuitenkin kiehtoo että voi tehdä töitä omaan laskuunsa. Tehdä sitä missä kokee olevansa hyvä ja jossa voi toteuttaa omaa luovaa puoltansa.  Molemmat inspiroivat jatkamaan. Ja kun olen luonteeltani halukas oppimaan uusia asioita, ei ole ongelma että vastaan tulee tilanteita joissa pitää etsiä tietoa. Onkin pitänyt olla motivoitunut ratkaisemaan ongelmia jotta pääsee seuraavaan pisteeseen (My kind of work. ).

Näinä vuosina olen huomannut, että kehittyäkseen yrittäjänä täytyy olla halukas kehittämään itseä. Onneksi tarjolla on monenlaista koulutusta niin face-to-face tyylillä kuin myös verkkokoulutuksina. Minulle verkkokoulutukset käyvät parhaiten koska täältä, middle of nowhere, on vaikea päästä koulutuksiin perhetilanteen/liikennöinnin puutteen vuoksi. Niimpä olikin sopivan sattuvasti junailtu juttu, että muutama vuosi sitten tutustuin Bisneskoulun koulutustarjontaan. Kurssi oli silloin 7 askelta onnistumiseen verkossa ja niinhän sitä otettiin ne 7 askelta sekä muutama lisäaskelkin kohti digimaailmaa. Lisää oppimista oli luvassa verkkokurssin rakentamiskurssilla ja nyt aion ottaa haltuun hinnoittelun ja tuotteistamisen. Tämäkin kurssi osuu mukavasti juuri siihen saumaan kun mietin, että miten pitää itsensä hinnoitella jotta pärjää ja voi pitää myös lomaakin. En halua tehdä yritystoimintaa jossa työtunteja tulee päivittäin yli 10h ja ei ole varaa pitää yhtään vapaata.  Bisneskoulun Anja osaa neuvoa tässäkin asiassa. Hänen uusi kurssinsa hinnoittele itsesi lomalle alkaa 14.3.2019 ja sen saa edullisemmin kun ilmoittautuu määräpäivään mennessä. Olen super innoissani tulevasta kurssista ja olen varma että saan siitä paljon hyötyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *