Valot pimeyksien reunoilla

posted in: elämä | 0

valot pimeyksien reunoilla

Otsikko viittaa vahvasti Apulannan samannimiseen biisiin enkä malttanut käyttää sitä tämän tekstin otsikkona, koska se on niin mainio kuvaamaan tätä meidän kaamosaikaa.  
                                                                            Pimeyttä riittää ympärillä
Niin konkreettisesti kuin vertauskuvainnollisesti.  Tähän aikaan aurinkoa ei välttämättä näe yhtään, vaan meidät kietoo ympäriinsä harmaa verho. Pimeyttä voi olla ympärillä myös työttömyyden, taloudellisten ongelmien tai sairastumisten vuoksi. Mikään ongelma ei ole liian pieni vähäteltäväksi sillä jokaiselle ne voivat olla suuria sillä hetkellä.
Pimeys voi siepata mennessään, se voi upottaa kuin suo ja lyödä maahan. Vaatii todella paljon nousta ylös ja nähdä oma tilanne. Me ihmiset voimme toimia toistemme lift uppeina niin sanottuna nostovoimana.  Pienikin positiivinen teko voi olla ratkaiseva toiselle ihmiselle sillä hetkellä.  Meidän hyvät tekomme ovat kuin nuo valot pimeyksien reunoilla. Ne valaisevat ja näyttävät tietä pimeydessä kahlaaville.
                                                                            Käytä omaa nostovoimaasi
Se ei hupene vaan päinvastoin lisääntyy ja palaa takaisin antajalleen. Eihän sitä tiedä milloin itse olisit nostovoiman tarpeessa.

 

Halauksin Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *